Nyhet

Byferie?

Skal du holde deg hjemme i vinterferien? Det skal vi også, vi flytter tross alt ikke på oss - vi har laget noen tips til ting du kan gjøre om du kjeder deg og vil finne på noe!
FacebookXEmailShare
Tilbud
Kos deg litt ekstra hos Baker Hansen
Når du har ferie er det selvfølgelig lov til å unne seg noe godt. Start feriedagene med noe nydelig bakst og en god kopp med kaffe hos Baker Hansen - kos deg!
Gjør det fint hjemme med planter og blomster
Er du en person som ikke klarer å sitte stille? Gjør det fargerikt og friskt hjemme! Finn noen flotte planter og blomster som du kan dekorere med hos Floriss.
Gjør vintermiddagen ekstra god
Ta deg en tur i ferskvaredisken og se om du finner noe spennende. Utvalget hos Coop er nesten uendelig så her står det bare på kreativiteten! Finn inspirasjon på coop.no/mega
Ta deg en forfriskende hjemmetreningsøkt
Begynner kroppen å kapitulere etter for mye innesitting? Du finner hundrevis av fine hjemmetreningsvideoer på hjemmesidene til SATS, du kan til og med prøve det gratis - lykke til!
Prøv månedens shake hos MIX
Er du glad i ting som smaker godt og kommer med et sugerør? Da må du prøve månedens shake med Lion hos MIX - den er kjempegod, vi lover.
Ta med deg din firbeinte kompis på tur i marka
Har du begynt å høre klagete bjeffing på turene i parken? Da er det kanskje på tide å ta en tur ut i marka - du finner alt utstyret som trengs hos Pets, vi anbefaler å ta med seg en godbit eller to.
Posted in: Nyhet
I februar er det morsdag og valentines day, og vi har alt du trenger for å feire kjærligheten!