Nyhet

De beste solkremene for sommeren 2022

De siste årene har hudpleie blitt en fremtredende trend, og med det er også solfaktor viktig. Solfaktor er med på å beskytte huden mot forurensing, aldring og solskade.
FacebookXEmailShare

Suncreen Solkrem er med på å beskytte huden mot aldringstegn og solskade. Sollys bryter ned kollagenet i huden som gjør huden tynnere over tid. Derfor er solfaktor viktig for å beskytte hudlaget, og helst solfaktor 50 i ansiktet. Nå er det 30% avslag på solfaktor produkter hos Vitus Apotek på Hasle Torg.

Her er de solkremene vi har valgt ut som topp 3 for sommeren 2022:

Cliniderm Sun Face Fluid SPF50+

Denne solkremen beskytter umiddelbart mot solens stråler samtidig som den forhindrer blank hud og etterlater huden matt. Solkremen inneholder en Zinc PCA som motvirker forekomsten av kviser og tetter ikke porene. Passer utmerket under sminke. Passer normal, kombinert og sensitiv hud. Dermatologisk testet. Uparfymert. Denne er perfekt for deg med sensitiv hud, som vil ha ekstra god beskyttelse.

Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+​

Solkrem til ansikt som forebygger og reduserer solindusert hyperpigmentering. Med Eucerin ADVANCED SPECTRAL TECHNOLOGY ​ – gir meget høy beskyttelse​. Thiamidol ​- med effekt på solindusert hyperpigmentering. Lett, behagelig konsistens​ – trekker raskt inn i huden​. Lett parfymert.

Eucerin Sensitive Protect Sun Dry Touch Gel-Cream Ultra Light SPF50+

Effektiv og ultralett solkrem som gir en matt og silkemyk følelse, perfekt for lange dager på stranden. ADVANCED SPECTRAL TECHNOLOGY ​ – gir veldig høy beskyttelse​. Ultralett og raskt absorberende gel-cream formula. Inneholder mattende pigment​. Gir en mattende følelse på huden. Absorberes ila noen sekunder. ​Vann-, svette- og sandresistent​. Sitter bra på huden også etter bad og svette. Hindrer også sand i å sette seg fast på huden – ”anti-sand”​. Mildt parfymert.

Alle solkremene finner du på Vitus Apotek Hasle Torg. Velkommen!

God sommer, så håper vi at alle tar vare på seg selv!💛

Posted in: Nyhet
I februar er det morsdag og valentines day, og vi har alt du trenger for å feire kjærligheten!