Nyhet

Gavetips til Farsdag

Har du funnet gave til farsdag? 13. november er det farsdag, og da er det en perfekt mulighet til å komme innom oss på Hasle Torg.
FacebookXEmailShare

Her er noen gavetips til farsdag som vi tror passer perfekt for en fin feiring. Hjertelig velkommen og god handel!

 

Gavetips 1: KNIVSETT MED KOKKEKNIV OG GRØNNSAKSKNIV

Her er første gavetips til farsdag. En flott gave å gi bort på farsdag, et knivsett med både kokkekniv og grønnsakskniv fra Jernia. Knivsett med kokkekniv og grønnsakskniv. Settet inneholder to kniver som utgjør en god base i knivsamlingen. De kan brukes til alt som skal hakkes og kuttes i skiver som frukt, grønnsaker, urter, kjøtt og fisk uten bein. 

KNIVSETT TO DELER

Stålet som er brukt er rustfritt med høyt innhold av kullstoff, legert med krom, molybden og vanadium. Knivene er produsert og håndslipt av profesjonelle håndverkere fra Seki, Japans sverdsentrum. Skaftene er pakka tre .Skaftets polering gjør at det er svært motstandsdyktig mot fett, vann og oppvaskmiddel. Eggen slipes på keramisk slipestav, diamantsliper eller på stein med en vinkel på 15 grader. Knivene vaskes for hånd og tørskes godt etter bruk.

Du kan lese mer om produktet her

Gavetips 2: BIALETTI ESPRESSOKANNE MOKKA 6 KOPPER

Her er andre gavetips vi har funnet frem fra Jernia, som passer perfekt til farsdag. Den perfekte gave til en kaffeglad far. Den opprinnelige espressokannen fra Bialetti. Mokka Express har en blank overflate med estetisk flytende linjer i håndtak, knott og tut og lager 6 kopper kaffe.ESPRESSOKANNE MOKKA 6 KOPPER

Bialetti har produsert espressokokere siden 1950-tallet og har solgt over 200 millioner verden over. Bialetti er i Italia synonymt med espresso og finnes i omtrent 90 % av alle italiensk hjem.

Kvaliteten sikres med grundig testing og skanning av kannene. I tillegg testes sikkerhetsventilen to ganger for å være på den helt sikre siden. NB! Denne modellen går ikke på induksjon. Da anbefales modellene Venus og Mia fra Bialetti.

Les mer om produktet her

 

Gavetips 3: DERMALOGICA MOISTURE TRIO 

Her er gavetips nr. 3 til farsdag, fra Vitus Apotek. Vi flere gavesett som passer for både menn og kvinner. Her har du en perfekt gave til farsdag. Hudpleie for menn har blitt mer og mer populært de siste årene, og et lettvint sett med ferdige steg kan passe perfekt til en nybegynner.

Produktet tilfører næring dypt i huden, for en tørr og dehydrert hud. Intensive Moisture Cleanser (30 ml) Lett, kremet rens som fjerner urenheter og og gir næring til huden. Phyto Replenish Oil (4 ml) Fjærlett olje som absorbers raskt og styrker hudens beskyttende barriere. Intensive Moisture Balance (15 ml) Ultranærende fuktighetskrem som gjenoppretter barrierefunksjonen på en tørr hud.

Les mer om produktet her

 

Følg med på Facebook og Instagram for å få med deg hva som skjer på Hasle Torg. 

Posted in: Nyhet
Endelig er mai her, måneden med alle fridagene, felles bursdagsfeiring av landet vårt og ikke minst årets første grilldag!