Nyhet

Hasle Torgs tips til en koselig høst

Nå gjør høsten sitt inntog!
FacebookXEmailShare

I den anledning ønsker vi å gi deg våre beste tips for å gjøre denne sesongen så koselig som mulig! Det er nemlig ingen grunn til å ikke kose seg, selv om været kanskje er gråere og kaldere. Snart popper de nydelige høstfargene ut, og med det kommer også koselige høstkvelder med fyr i peisen og herlige duftlys.

Vi gleder oss til å koble helt ut i sofakroken, med et deilig ullpledd og kanskje en god kopp te? Hos Hasle Torg finner du alt du trenger for å gjøre høst-sesongen komplett.

Tilbud
Finn roen til å nyte
Hos Baker Hansen finner du roen til å sette ordentlig pris på hverdagen. Ta med familien eller noen gode venner, og nyt med en varm kaffe og sesongens muffins!
Bring høstfargene inn!
Hva med å ta med høstens vakre farger inn ved hjelp av en nydelig bukett fra Floriss? Du finner ikke finere håndtverk noe annet sted.
Dekk høstbordet med Nille
Lyst til å innrede med høstens stiler? Nille gjør det lett å pynte hjemmet, så du kan bruke mer tid på å nyte selskapet!
Ta vare på huden
Med endringer i været kommer også endringer i huden din. Hos Vitusapotek finner du kvalitetsprodukter som booster din hud, uansett hudtype og -tilstand.
Posted in: Nyhet
I februar er det morsdag og valentines day, og vi har alt du trenger for å feire kjærligheten!