Nyhet

Haslepåske

I påsken skal man kose seg litt ekstra. Lage den litt ekstra gode påskemiddagen, gjøre det koselig hjemme, unne seg en kopp kakao og bli påskefin på håret.
FacebookXEmailShare
Tilbud
Det er ikke bare vi som får lov til å kose oss i påsken
Skal du være den eneste som får påskeegg og koser deg med godteri? Hva med kompisen din? Finn noen digge godbiter til kjæledyret ditt hos Pets, så kan dere nyte påsken sammen.
Det er lov å kose seg ekstra i påsken
Påske er synonymt med appelsiner, lam, solo og påskeegg - og det beste av alt er at du finner alt på samme plassen. Ta en tur i ferskvaren og lag et nydelig påskemåltid for hele familien!
Forvandle hjemmet ditt til påskemodus hos Floriss
Har du ikke én eneste gul blomst i huset? Det er påske jo! Hos Floriss har de alle sesongens vakreste påskeblomster, ta en tur innom floriss.no og finn noe du liker. Klikk&hent i butikken!
Gjør det påskefint med tepper, lys og annet gøy hos Nille
Når du drar frem den samme påskeduken for tiende år på rad er det lov å stikke innom nettbutikken på nille.no en tur. Bli inspirert og få et personlig preg på påskestilen hjemme!
Var det noen som sa kakao med krem?
Ta turen innom Baker Hansen i påsken for den obligatoriske koppen med kakao, kanskje en skolebolle også? Eller kanelsnurr? Kanskje bare en hel kake? Du er uansett velkommen til oss.
Bli påskefresh på håret hos Auster
Det har vært en mørk og lang vinter for oss alle, men vi trenger ikke la det gå utover håret! Oppdater sveisen med en spenstig farge eller stuss litt på luggen til påskesolen.
Posted in: Nyhet
7.april er Verdens Helsedag, og vi deler med deg hvordan du best kan ta vare på egen helse!