Nyhet

Høsten banker på

Enten du allerede savner sommeren eller har startet nedtelling til jul, er det ingen vei utenom – temperaturene faller og dagene blir kortere.
FacebookXEmailShare

Kanskje du synes det er nydelig å slippe forventningen om idylliske feriebilder på sosiale medier, og lengter etter rutiner og vanlige matpakker? Høsten gir gode muligheter til å nyte små hverdagsgleder og utforske eget nabolag. Blir kveldene altfor grå og triste er det ingenting som slår det å krølle seg samen under pleddet og sette på en god film.

Her er tre tips til filmer som kan varme litt på kjølige kvelder:

 

Sommerbryllup i Italia
Visste du at Pierce Brosnan har spilt i en dansk dramakomedie? Handlingen er satt til Italia, og det er bare å drømme seg bort i solnedganger og nydelige omgivelser. De har den på Netflix.

Extremely Loud & Incredibly Close
Dette er en perle! En av de mer ukjente filmene til storheter som Tom Hanks og Sandra Bullock, i en søt og ganske annerledes historie om en gutt som mistet faren sin i terrorangrepet 9/11. Finner han svarene han leter etter?

House of D
Den eminente Robin Williams spiller her sammen med David Duchovny og Téa Leoni. Vi møter en kunstner som som prøver å «finne seg selv», men det er ikke like klisjéfylt som det høres ut. Gode rolleprestasjoner og en fin historie.

Posted in: Nyhet
7.april er Verdens Helsedag, og vi deler med deg hvordan du best kan ta vare på egen helse!