Nyhet

Hurra for pappa!

Nå nærmer vi oss farsdagen med stormskritt, og da er det ekstra hyggelig å overraske med noe gøy. Vi har laget en liste med forslag til gaver fra senteret vårt under, sjekk det ut!
FacebookXEmailShare
Tilbud
Si det med blomster!
Det er ikke bare verktøy og nye boxere som trenger å være gaven på farsdagen, vi tror pappa hadde blitt utrolig glad for en fin bukett også! Få gjengen hos Floriss til å lage en unik bukett til far!
Pappa-merch
Er man egentlig pappa før man har en kaffekopp man bruker hver morgen som understreker det? Neppe. Du finner masse fine og gøye farsdagsgaver hos Nille!
Et ekstra godt måltid
Slå på stortromma og disk opp et skikkelig festmåltid til far! Alt som har kjøtt, ost og saus er innafor - du finner mange gode oppskrifter på coop.no/mega!
Extreme makeover - Dad edition
Er dere lei av den samme luggen pappa har hatt i alle år? Send han en tur inn til gjengen hos Auster og få en helt ny mann tilbake!
Klassisk kaffedate
Man trenger ikke ta helt av med farsdagsfeiringen, det er også veldig hyggelig å ta en rolig kaffe med noe god bakst for å vise at man setter pris på pappa!
Alle fedres drømmeplass
Vil du ha garanti for at pappa blir glad? Da tar du han med ut på en kveld hos Lun! Bestill noe godt å bite i og kos dere med noe godt i glasset
Posted in: Nyhet
I februar er det morsdag og valentines day, og vi har alt du trenger for å feire kjærligheten!