Nyhet

Januarsalget er i gang!

Denne måneden er det som kjent mange gode tilbud, og i butikkene på senteret vårt finner du massevis av fine produkter til rabatterte priser hele måneden! Listen over tilbud oppdateres fortløpende.
FacebookXEmailShare
Tilbud
2 for 1 på utvalgte kosttilskudd og hudpleie
Det er vinterfest på Vitusapotek med mange varer på tilbud til opptil halv pris, i tillegg får du 2 for 1 på utvalgt hudpleie og kosttilskudd.
En ny start på året hos nille!
Hos nille er det som vanlig mange flotte produkter til en god pris. Nå får du blant annet alt til hjemmekontoret, alle matbokser og drikkeflasker og all kjøkkenoppbevaring til -30% for å nevne noe.
Bli med i Pets kundeklubb
Som klubbmedlem hos Pets får du alltid tilgang på ekslusive tilbud og rabatter. Send "Hund, katt, smådyr, fugl, reptil eller akvarium" til 2229 for nyhetsbrev og gode tilbud
Gode tilbud hos Coop Mega
Som medlem i Coop får du 19 unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem nå for å få penger tilbake hver gang du handler, og se pengene vokse i appen!
Pynt hjemme med farger og grønne planter fra Floriss
Hver fredag får du halv pris på annenhver bunt du kjøper hos Floriss, og akkurat nå får du store grønne planter til 299,- (før 499,-)
Bli medlem hos SATS
Melder du deg inn hos SATS akkurat nå får du med SATS-sekk, fri innmelding og én måned fri trening på kjøpet! Ikke glem at de har også har hundrevis av Online Training-timer og gruppetimer helt gratis
Posted in: Nyhet
7.april er Verdens Helsedag, og vi deler med deg hvordan du best kan ta vare på egen helse!