Nyhet

Jul på Hasle Torg

Endelig førjulstid! Nå er det bare å glede seg til god mat, god drikke og godt selskap! Vi har laget en liste med tips til hvordan du kan finne julestemningen sammen med oss på Hasle Torg.
FacebookXEmailShare
Tilbud
Står sveisen i stil til finstasen?
Ikke? Da bør du dra en tur innom jentene hos Auster! Bli selskapsfin med farge, klipp eller få hjelp med å sette opp håret. Her sørger de for at du får akkurat det du spør etter!
Bakst + desember = sant
Du kan ikke holde hendene unna kakefatet hele desember, derfor passer Baker Hansen på at du alltid får fersk bakst og varm kakao når du trenger det. Kos deg, det er snart jul!
Ribbe, pinnekjøtt eller Grandiosa?
Uansett hva du foretrekker tipper vi at de har det på Coop Mega. Spør gjerne om tips til hvordan du skal gå frem for å få det perfekte julemåltidet - her vet de hva de snakker om!
Hva er vel julen uten blomster?
Hos Floriss lager de buketter du kan gi til noen du er glad i og de har også et stort utvalg av fine blomster og planter du kan pynte med! Gjør selskapsbordet og festen fargerik!
Lei av julehandelen?
Da syns vi du skal slå deg ned hos Lun. Her kan du være sikker på at du blir møtt med av en varm stemning og ikke minst noe godt i glasset. Det perfekte stedet å dra når julestria blir for heftig!
Voff Voff, hva med meg?
Våre firbente venner fortjener jo fine gaver de også. Hos Pets finner du klær, godbiter og alt kjæledyret ditt elsker. De har til og med øl og vin hunden kan kose seg med til julemiddagen!
Dekorer deg til julestemning
Det er noen av oss som trenger å dra på litt ekstra før vi finner julestemningen. Hos nille finner du uendelig med juledekorasjoner, med julestrømper, belysning, puter og mye annet!
Julekos med god samvittighet
Når man holder seg frisk og rask er det lettere å rettferdiggjøre at man forsyner seg 3 ganger av ribba på julaften. SATS sørger for at kroppen kommer seg helskinnet gjennom kosen i desember!
Posted in: Nyhet
Endelig er mai her, måneden med alle fridagene, felles bursdagsfeiring av landet vårt og ikke minst årets første grilldag!