Nyhet

Julegavetips 2022

Det nærmer seg jul, og vi har funnet frem noen julegavetips. Er du litt usikker på hva du skal kjøpe til familien? Kom innom oss på Hasle Torg!
FacebookXEmailShare

1. Julegavetips til mamma

Det trenger ikke å være vanskelig å finne julegave til familien. Jernia har et stort utvalg av gaver som passer til de aller fleste. Kom innom oss på Jernia Hasle så finner du den perfekte gaven. Her er en julegave som er perfekt til mamma som er glad i å gå tur:

 

Eyepoc Atchi

RYGGSEKK ORANGE SAMMENLEGGBAR

249,- KR
Denne ryggsekken har lett vekt, vanntett overmateriale og glidelåser. Sekken komprimeres enkelt og oppbevarings pose medfølger. 
Les mer om produktet her.

2. Julegavetips til pappa

Her er en julegave som passer perfekt til en far som er glad i å fikse på ting, og som alltid vil ha riktig utstyr med seg til en hver tid. Denne lommekniven fra Jernia har 14 ulike funksjoner, inkludert en saks, flaskeåpner, og flere ulike kniver.

 

Victorinox lommekniv climber

LOMMEKNIV CLIMBER 91MM 14FUNK

399,- KR

Perfekt til en eventyrlysten turgåer. Med 14 ulike funksjoner. Kompakt design. 
Les mer om produktet her.

3. Julegavetips til søster

Her er en kjempe fin gave til søster som du får kjøpt på Nille. Nille har et stort utvalg skjærefjøl som passer til både matlaging, men også til ostefat, tapas og servering når man har gjester. Den perfekte gaven til hjemmet om søster nylig har flyttet ut.

Skjærefjøl oval acasia

ACASIA SKJÆREFJØL 50X18,5CM OVAL

329,- KR

Fin trefjøl i FSC-sertifisert acasiatre. Etter lang tids bruk vil treproduktene tørke ut litt, men da er det enkelt å gi det nytt liv igjen. Smør det inn med litt nøytral matolje. Oljen vil trekke inn og mette treverket, og dermed blir det godt som nytt.

Les mer om produktet her.

 

4. Julegavetips til bror

Kanskje bror har også flyttet ut nylig i egen leilighet og trenger litt smått til hjemmet? Her er et kjempe fint knivsett som fås kjøpt på Jernia, som er en ordentlig fin julegave som vil vare i mange år.

Øyo knivsett i stål

KNIVSETT 3 DELER, TERNE

499,- KR

Du kan lese mer om produktet her.

Posted in: Nyhet
7.april er Verdens Helsedag, og vi deler med deg hvordan du best kan ta vare på egen helse!