Nyhet

Lun – Hasle Torg sin egen nabolagskro

Lun er historien om en vennegjeng som bestemte seg for å forvandle en tidligere sushirestaurant om til en moderne nabolagskro.
FacebookXEmailShare
10.april i fjor åpnet utestedet Lun på senteret vårt.

Kenneth Simonsen (Postkontoret, Bonanza, Meyers) flyttet til Lilleberg for et par år siden, og han har lenge følt og sett et behov for en møteplass hvor naboer kan henge og slå av en prat.

Inne på Lun

Lokalet på Hasle Torg traff gjengen midt i hjertet, da det ligger perfekt til på hjørnet av senteret, rett ved bussholdeplass og t-bane. Konseptet passer ikke til å være innvendig på senteret, da det hadde blitt mer en senterkafé enn den koselige og lune plassen den er i dag.

Komiker og skuespiller Atle Antonsen er også med på konseptet og er en av de mange medeierene i Lun. Antonsen er godt kjent i nabolaget han også med sine over 20 år på Hasle. I likhet med Simonsen har han vært med på å starte flere barer i Oslo.
Siste og tredjemann av eierne i Lun er Frode Jacobsen, som man kan kjenne igjen som bassist i bandet Madrugada.

Hvis været er fint kan en sitte ute.

I dag er Lun blitt akkurat den møteplassen for naboer i området de hadde som visjon da de startet, og er en levende plass å nyte god mat, drikke og samtaler både på dagtid og kveldstid.

 

Posted in: Nyhet
I februar er det morsdag og valentines day, og vi har alt du trenger for å feire kjærligheten!