Nyhet

Morsdag og Valentines på Hasle Torg

Vis kjærlighet til noen du er glad i og syns fortjener det. Februar er kjærlighetsmåneden og på søndag er det både morsdag og valentines! Vi har laget en liten liste med gavetips fra butikkene under.
FacebookXEmailShare
Tilbud
En vakker bukett til den du er glad i
Det er ikke mye som er som en vakker bukett for å vise kjærlighet til noen du er glad i. Du finner nydelige, fargerike og personlige buketter til anledningen hos Floriss
Gi mamma eller kjæresten din en hårfin gave
Det er ikke alltid de vi er glad i rekker å sette av tid eller tenke på seg selv. Med et gavekort hos Auster blir det litt lettere å endelig få fikset på de slitte tuppene, fargen og glansen.
Er den du er glad i, også glad i søtsaker?
Hos Baker Hansen får du alt som er godt, enten det er kaffe, bakst, kaker eller en god samtale. Ta med din kjære på en kaffedate eller ta med en ekstra god frokost hjem
Gjør det romantisk hjemme
Hos nille finner du alt du trenger for å gjøre det romantisk hjemme. Dekorer med duftlyst, duk, vaser og alt som setter stemningen - her kan man bruke fantasien!
Unn de du er glad i litt ekstra velvære
Hos Vitusapotek har de alle kremer, kurer og ansiktmasker du kan tenke deg. Gi en du er glad i et pust i bakken med noen velduftende selvpleieprodukter som gjør godt for hud og sjel.
Kjæledyret ditt feirer også Valentines!
Hos Pets har de alle godbitene kjæledyret ditt elsker. For ikke å snakke om morsomme leker, ny regnfrakk, halsbånd og masse mer! Ta en tur innom gjengen hos Pets og finn den perfekte gaven.
Posted in: Nyhet
7.april er Verdens Helsedag, og vi deler med deg hvordan du best kan ta vare på egen helse!