Nyhet

Nyt vinteren på Hasle Torg

Nytt år og nye muligheter er det mange som sier, det vi vet er at det er nok av muligheter for å kose seg hos oss året rundt. Se under for noen gode forslag!
FacebookXEmailShare
Tilbud
Nyt et godt måltid
Nå som det er kaldt og mørkt ute er det ekstra koselig å sitte inne i varmen med noe godt å tygge på - sjekk ut ferskvaredisken for de ekstra gode middagene!
Fargelegg hverdagen
Det er utrolig hvor mye litt farger i omgivelsene man oppholder seg i kan gjøre. Hos Floriss finner du alle regnbuens farger gjennom fine blomster og planter.
Varm drikke + fersk bakst = sant
Hvis det er en tid på året som er laget for å drikke varm drikke og nyte ferske boller og skolebrød så er det nå! Unn deg litt ekstra hygge hos Baker Hansen.
Nytt år, nye sveiser
Det er alltid deilig å starte året med blanke ark og prøve noe nytt. Enten du vil ha rosa hanekam eller en liten stuss bare, så fikser de det hos Auster.
Gi huden kjærligheten den fortjener
Start året med å ta litt ekstra vare på deg selv og huden din. Du finner de deiligste kremer og såper hos Vitusapotek som holder huden frisk og rask.
Nyt en kveld i lune omgivelser
Det er ikke så mye som er bedre enn gode venner og noe godt i glasset. Ta kvelden i nabolaget med en deilig atmosfære hos LUN.
Gi kroppen en skikkelig kickstart
Det nye året er en fin mulighet til å starte litt med blanke ark. Det kan være vanskelig å vite hvor man skal starte, men en PT-time hos SATS kan hjelpe på veien!
Er du den nye hundehviskeren?
Hvem vet? Det vi vet er at du finner massevis av godt treningsutstyr og gøye ting til dine firbente venner hos Pets. Stikk en tur innom!
Posted in: Nyhet
Endelig er mai her, måneden med alle fridagene, felles bursdagsfeiring av landet vårt og ikke minst årets første grilldag!