Nyhet

Skrekk og gru!

Nå er Halloween rett rundt hjørnet og det er nok mange små som gleder seg til å fylle godteposene sine. Vi har noen ideer til hvordan du kan skape stemningen hjemme hos deg!
FacebookXEmailShare

Lag deres egne gresskar

Det er ikke mye som er mer synonymt med Halloween enn gresskar. Når man forbereder seg til festdagen kan det å skjære ut et gresskar sammen med familien være en gøyal og kreativ greie man kan gjøre sammen. Her er det bare dere selv som setter grensene for hvor skummel, rar eller morsom gresskaret deres skal være! Istedenfor å bare tømme innholdet i gresskaret kan man også lage nydelige høstsupper og annet med det. Du får kjøpt gresskar hos Coop Mega på senteret vårt. Annet utstyr som kan være lurt å ha tilgjengelig er noe skarpt å åpne gresskaret med, samt noe du kan bruke til å tømme det med, som f.eks en skje. Vi håper vi får se noen av nabolagets kreative kreasjoner!

Sett stemningen med dekorasjoner

Det er ingen tvil om at det er litt ekstra stas for de minste å ringe på døren hos noen som har gjort det lille ekstra for anledningen. Nille har alltid et hav med skumle og gøye ting man kan pynte med, så her kan det være verdt en tur innom for å hente litt inspirasjon. Det er også mye man kan lage ut av ting man har hjemme fra før, et kjapt googlesøk gir deg uendelige måter du kan sette stemningen uten at det svir i lommeboka.

Skumle kaker og muffins

Når hverdagen er travel og tiden knapp kan det være deilig at det bare ordnes for deg. Skal man først ha en fest er det ikke noe poeng i å holde tilbake, så da er det gøy å servere kaker, godteri og annet med passende tema. Baker Hansen lager kjempekule cupcakes og kaker på bestilling til halloweenfesten – og hvis du foretrekker å gjøre jobben selv finner du gode ideer på sider som Pinterest og gjennom googlesøk, ingrediensene finner du hos Coop Mega!

Ta den helt ut med en crazy frisyre!

Det sies at hvis man ikke går all inn, er det ikke vits å delta i det hele tatt. Om du også lever etter dette mottoet kan det være en gøy idé å gjøre noe med frisyren til den store dagen. Prøv en crazy farge eller gå for en kul klipp som passer kostymet! Gjengen hos Auster er eksperter på alt som har med hår å gjøre, så ta gjerne en tur innom for å få forberedelsene i boks. PS: Husk å booke i god tid.

Posted in: Nyhet
Endelig er mai her, måneden med alle fridagene, felles bursdagsfeiring av landet vårt og ikke minst årets første grilldag!