Nyhet

Sommer på Hasle

Det er vel ikke til å legge skjul på at vi er over middels klare for sommer og sol? Vi har laget en liten liste med tips til hvordan vi kan bidra til at naboene våre har alt de trenger til varmen!
FacebookXEmailShare
Tilbud
Glem sommerkroppen, hva med sommersveisen?
Hva er vel bedre enn en liten stuss og kanskje litt ny farge til sommeren? Gjengen hos Auster fikser det du er ute etter! Trenger du inspirasjon og tips er de også perfekte å ta en prat med.
Snart på tide å lage noe friskt og digg!
Hos Coop finner du alt du måtte trenge til friske sommersalater, smoothies og alt som er godt i sola! Sjekk ut coop.no/mega for å se en haug av sommerlige oppskrifter.
Pimp opp uteplassen og balkongen!
Det kalde glasset i solen smaker jo faktisk litt bedre når man er omringet av grønne planter og sommerlige blomster. Floriss hjelper deg gjerne med å friske opp hjemme, bare stikk innom!
Alt du trenger til stranda og lange dager i parken!
Hva er vel bedre enn å ha med noe digg mat og drikke når man skal være ute hele dagen? Nille har sommerlige og herlige produkter som passer perfekt! Sjekk ut deres nye kundeavis på nille.no
Shake it baby!
MIX har alltid noe godt til deg som er på farten! Milkshakes, soft-is, slush, burger, you name it! Hver måned er det en ny shake, og vi venter spent på hva som blir årets sommershake!
Sa noen iskaffe?
Det er ikke mangel på ting som er godt på senteret vårt, og er det noe som er deilig å starte varme dager med er det iskaffe og noe godt å tygge i! Baker Hansen gleder seg til å servere deg!
Keep it cool!
Det kan fort bli varmt for de som går med pels, så da passer det bra at Pets har alt fra kuldematter til praktiske vannskåler man kan ta med ut i tropeværet!
Ikke glem å smør deg!
Denne har vel alle hørt før? Men det er like viktig denne sommeren som alle andre! Hos Vitusapotek finner du kremene til all type hud, spør gjerne hva de anbefaler når du er innom!
Posted in: Nyhet
7.april er Verdens Helsedag, og vi deler med deg hvordan du best kan ta vare på egen helse!