Nyhet

Tilbake til hverdagen?

Det er ikke alltid like lett å møte hverdagen igjen etter lange og late dager i solsteika, heldigvis har du et nabolagssenter som har det du trenger for å komme deg i gang igjen!
FacebookXEmailShare
Tilbud
Alt du trenger til skolestart
Hos nille har de alt du trenger for å ha orden på sakene dine til skolestart eller jobb, ta en tur innom og se utvalget eller trykk deg inn på nille.no
En god kopp kaffe gjør livet enklere
Start dagen på rett måte med god kaffe og bakst, eller ta deg et lite pust mellom slagene på jobb eller lesingen, hos Baker Hansen finner du uansett noe godt!
Unn deg litt blomster og planter i hverdagen
Det er ingen tvil om at livet blir lysere med vakre farger og planter i hus, hos Floriss har de utvalget av blomster og planter som du trenger!
Start tidlig på nyttårsforsettet
Selvom det kan være tungt er det ingenting som er bedre enn en skikkelig god treningsøkt for å få overskudd til det du har lyst til å gjøre, SATS står klare for å ta deg i mot!
Frisk opp sveisen hos Auster
Det er ikke noe som er bedre enn å føle seg fresh og fin til skolestart eller et nytt år på jobb, bestill time hos Auster og gå inn i høsten med en ny frisyre!
Pølse eller burger på farten?
Hverdagen er ofte hektisk og da er det fint å vite at man kan få seg noe godt på kort tid. Hos MIX får du burgere, pølser, is og alt annet som er godt når du er på farten
Noe godt i glasset etter en lang dag?
Ja da har du kommet til rett plass. Verdens hyggeligste nabolagspub ønsker deg hjertelig velkommen til å slappe av, nyte venner og gode samtaler.
Frisk kroppen og frisk i toppen
Vi trenger ganske mye forskjellig for å fungere optimalt. Ta turen innom Vitusapotek for gode råd og tips til kosttilskudd og annet som gjør hverdagen litt mer knirkefri
Har det blitt mye godbiter i sommer?
Det gjør da vel ingenting, mer skal det bli! Hos Pets har de hyllene fulle av godbiter og fór som din bestevenn setter pris på. Ta en tur innom den flotte gjengen hos Pets!
Alt du trenger til hverdag og helg
Uten mat og drikke duger helten ikke er det noen som sa en gang. Hos Coop finner du alt du måtte trenge, ta gjerne en tur innom ferskvaredisken og se alt det spennende de har!
Posted in: Nyhet
I februar er det morsdag og valentines day, og vi har alt du trenger for å feire kjærligheten!