Nyhet

Velkommen, høst!

Vi åpner døren med åpne armer for høsten! Nå er tiden for å kose seg litt ekstra, og derfor har vi laget noen tips til hvordan butikkene her på Hasle Torg kan bidra til kosen i høst - velkommen!
FacebookXEmailShare
Tilbud
Det skal ikke stå på kosen
Høsten er synonymt med å kose seg litt ekstra, og spise litt ekstra gode måltider. Mega har alt du trenger til de hyggelige kveldene, pluss litt til! Finn oppskrifter og annet på coop.no/mega
Det skal ikke stå på hyggen heller
Kan man egentlig ha for mange pledd, levende lys og puter? Vi har ikke tenkt til å stoppe deg! Skap høststemningen med de vakre høstnyhetene hos nille.
Er din bestevenn klar for kulden?
Hvis ikke så har jo Pets alt kjæledyret ditt måtte trenge av varmt tøy, nydelige godbiter og herlige senger man kan kose og strekke seg i hele dagen.
Den obligatoriske kakaokoppen
Du har vel ikke tenkt å gå hele høsten uten å kose deg med kakao vel? Stikk innom Baker Hansen og prøv den utrolig gode kakaoen med noe godt å bite i ved siden av.
Det er lettere å holde varmen når man er stappmett
Vi kan ikke si at det er vitenskapelig bevist, men det er hvertfall en av mange grunner til å teste noen av de saftige burgerne hos MIX i høst!
Litt ferdig med influensa?
Da er du nok ikke alene! Vitusapotek passer på at kroppen din er godt rustet for influensasesongen, slik at du kan bruke tiden på andre ting enn å være inne med hoste og rennende nese.
Har håret fått lite kjærlighet i det siste?
Da burde du ta turen innom Auster! Sørg for at frisyren er på plass til vinterhalvåret slik at du slipper å alltid måtte ta på lue hver gang du skal ut blant andre mennesker.
Lunere blir det nok ikke
Det ligger jo også litt i navnet egentlig. Ta med deg venner, familie, kjæresten eller hele gjengen på hyggelige kvelder hos Lun - her blir vi å finne fremover!
Posted in: Nyhet
7.april er Verdens Helsedag, og vi deler med deg hvordan du best kan ta vare på egen helse!