Nyhet

Vi har laget en vegg med alle hundene i nabolaget!

Det var ikke mangel på engasjement når vi spurte lokale hundeiere om de ville ha hunden sin illustrert på senteret vårt! Resultatet ble en helt unik vegg med illustrasjoner av lokale hunder.
FacebookXEmailShare

Er det noe du kan se mye av om du er rundt omkring på Hasle, så er det et stort samfunn av hunder i alle mulige raser og fasonger. Mange av disse hundene har et nært forhold til den fantastiske dyrebutikken vår, så da var det vel naturlig med en kjærlighetserklæring fra oss til alle våre fine stamkunder.

Vi la ut et innlegg på våre sosiale medier og vår egen hundegruppe på Facebook “Hundene på Hasle” for å se om det var noen lokale hunder som kunne tenke seg å bli illustrert på veggen vår. Responsen var enorm og vi fikk inn en haug med bilder av lokale hunder, alle med sine helt særegne trekk og personligheter!

Junjia Yu som er illustratøren bak veggen fikk oversendt bildene og begynte sin kreative prosess med å skissere og tegne opp hundene fra nabolaget.

Etter illustrasjonen var laget ble den trykket opp og montert på veggen rett ved siden av Pets. Resultatet ble et kjempefint tilslag til senteret og nabolaget vårt. Det er allerede flere av de lokale “kjendisene” som stolt har vært å tatt en selfie ved siden av illustrasjonen sin.

Ta gjerne et bilde av din hund foran veggen om du er innom, og husk å tag oss – vi elsker å se alle deres søte firbente venner!

Posted in: Nyhet
7.april er Verdens Helsedag, og vi deler med deg hvordan du best kan ta vare på egen helse!